Van Dael Uitvaartzorg

Knaptandstraat 104
9100 Sint-Niklaas

Van Dael Uitvaartzorg: met zorg voor uitvaart

Funerarium

In 1968 hadden wij het eerste funerarium in België. Dit was toen een zeer delicate en gedurfde onderneming. Nu is een funerarium een begrip geworden.
Ons funerarium, in het centrum van de stad, een stijlvol kader waar ontelbare rouwenden inmiddels afscheid genomen hebben van hun dierbare.

 

Aula

Familie en vrienden kunnen waardig afscheid nemen van hun dierbare in de mooie aulas Heimolen. U kunt rekenen op gespecialiseerde medewerkers, die helpen bij de opstelling en begeleiding van teksten en muziek. Technische hulpmiddelen zoals geluidsversterking, dataprojector en een halve vleugelpiano zijn beschikbaar. Als aandenken kunt u ook een CD verkrijgen met de volledige tekst en muziek van de plechtigheid.

 

Dienstbetoon

Naast het verdriet dat de familie moet verwerken, worden zij ook geconfronteerd met heel wat formaliteiten die moeten vervuld worden. Het is een geruststelling dat Van Dael Uitvaartzorg u begeleidt in het administratief gebeuren dat bij een overlijden komt kijken.

 

Uitvaartwens

Een begrafenis of crematie brengt kosten met zich mee. Dit zijn extra zorgen voor de nabestaanden, die u kunt vermijden door een uitvaartverzekering af te sluiten. Wij bespreken samen met u de details en het budget van de uitvaart. Bij overlijden wordt alles volgens uw wens uitgevoerd en het voorziene bedrag uitbetaald, zo kan uw familie in alle rust afscheid nemen.        

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review